D.O.C 2G 25kg - Tehokas esipesutiiviste | Vuoksenautotarvike.fi

D.O.C 2G 25kg – Tehokas esipesutiiviste

145,00 

D.O.C 2G on  esipesutiiviste,  jossa on tehokas kiillotusvoima. D.O.C 2G on suunnilteltu autojen ja muiden kovien pintojen käsi- ja konepesuihin. Tuotteen kehittyneen seoksen ansiosta, se tarjoaa tehokasta puhdistustehoa, kiiltoa ja on täysin turvallinen käyttää myös reaktioherkille pinnoille, kuten hiilikuidulle, Kevlarille ja alumiinille.

Saatavuus: Varastossa

D.O.C 2G on  esipesutiiviste,  jossa on tehokas kiillotusvoima. D.O.C 2G on suunnilteltu autojen ja muiden kovien pintojen käsi- ja konepesuihin. Tuotteen kehittyneen seoksen ansiosta, se tarjoaa tehokasta puhdistustehoa, kiiltoa ja on täysin turvallinen käyttää myös reaktioherkille pinnoille, kuten hiilikuidulle, Kevlarille ja alumiinille. D.O.C 2G on läpäissyt myös tarkat Amerikan ilmaliikenteen testit, ja on hyväksytty pesuaine lentokoneiden pesuun. Testit: Boeing D6-17487  ja CSD#1

Käyttöohje

Esipesuaineena, laimenna tuotetta 1:30-1:40 veteen. Suihkuta laimennettu liuos käsiteltävälle pinnalle, aloittaen alhaalta ja edeten systemaattisesti ylöspäin. Huuhtele huolellisesti vedellä. Vältä käyttöä kuumille pinnoille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “D.O.C 2G 25kg – Tehokas esipesutiiviste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart