Trimmeri GARDENA EasyCut Li-18/23R

GARDENA EasyCut Li-18/23R trimmeri

125,00 

Kevyt ja erittäin helppokäyttöinen GARDENA EasyCut Li-18/23R -akkutrimmeri sopii erinomaisesti pitkien nurmikon reunojen ja vaikeasti saavutettavien alueiden leikkaamiseen. Vaihdettavan ja erittäin tehokkaan litium-ioniakun ansiosta leikkaaminen on tehokasta ja teho säilyy pitkään.

Saatavuus: Varastossa

TOIMITUSKULU 10 € NOUTO MYYMÄLÄSTÄ VELOITUKSETTA

Tuotetunnus (SKU): 9672432-01 Osasto:

Trimmerissä käytettävä RotorCut-järjestelmä takaa tarkan leikkaustuloksen ja tekee koneesta hiljaisen.

Erikoispitkä ja helposti säädettävä lisäkahva varmistaa mukavan ja ergonomisesti optimoidun työasennon. Teleskooppivartta voi säätää käyttäjän pituuden mukaan, mikä tekee työskentelystä mukavampaa.

Siimapäässä oleva kahvan kulman säätö helpottaa työskentelyä vaikeapääsyisillä alueilla, kuten trampoliinin tai penkin alla. Kasvisuoja voidaan taittaa suojaamaan kasveja, kun leikataan kukkapenkkien ja istutusten vieruksia.

Turvakytkin estää akkutrimmerin tahatonta käyttöä. Trimmerin mukana toimitetaan akkupaketti, akkulaturi, varaterälipas ja 20 varaterää. Alkuasennukseen ei tarvita työkaluja. Kokonaisleikkuuhalkaisija on 230 mm.

Litium-ioniakun 18 V:n / 2,0 Ah:n tehon ansiosta voidaan saavuttaa jopa 50 minuutin käyttöaika. Tämä riittää noin 1250 metrille nurmikon reunaa. Akun lataustilan ilmaisin POWERinfo ilmoittaa, milloin akku on ladattava. Tyhjä akku latautuu täyteen noin 3 tunnissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GARDENA EasyCut Li-18/23R trimmeri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart