Automower 430X Nera | Vuoksenautotarvike.fi
Ale!

Husqvarna Automower 430X Nera robottiruohonleikkuri

3499,00 

Tutustu Husqvarna Automower® 430X Neraan – älykkääseen ja tehokkaaseen ratkaisuun vihreämmän ja terveemmän nurmikon ylläpitoon. Tämä rajalangaton robottiruohonleikkuri tarjoaa huipputeknologiaa ja innovatiivista suunnittelua, jotta voit nauttia täydellisesti hoidetusta nurmikosta ilman vaivaa. Husqvarna on johtava robottiruohonleikkurien valmistaja, ja Automower® 430X Nera edustaa tätä perinnettä ylpeänä. Tämä robottiruohonleikkuri ilman rajalankoja on suunniteltu suoriutumaan monimutkaisista ja vaikeapääsyisistä alueista, tarjoten samalla ympäristöystävällisen ja hiljaisen leikkuukokemuksen.

Älä anna nurmikon ylläpidon olla taakka. Anna Husqvarna Automower® 430X Neran hoitaa työ puolestasi, niin voit käyttää enemmän aikaa nauttien täydellisestä nurmikostasi ilman vaivaa. Innovatiivisen teknologian, helpon käyttöönoton ja huoltovapauden ansiosta Husqvarna Automower® 430X Nera on täydellinen valinta moderniin kotiin, joka arvostaa vihreyttä, tehokkuutta ja mukavuutta. Hanki omasi jo tänään ja koe, kuinka helppoa ja vaivatonta vihreän ja elinvoimaisen nurmikon ylläpito voi olla.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9705352-21 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Husqvarna Automower® 430X Nera on varustettu GPS-navigoinnilla ja -seurannalla, mikä mahdollistaa tarkan ja tehokkaan leikkuun jopa 3200 m²:n alueilla. Sen älykäs leikkuujärjestelmä sopeutuu automaattisesti ruohon kasvunopeuteen, varmistaen tasaisen ja siistin leikkuujäljen joka kerta. Ruohonleikkuri on myös varustettu kestävällä ja terävällä kolmiteräisellä leikkuujärjestelmällä, joka takaa erinomaisen leikkuutuloksen ja terveen nurmikon.

Turvallisuutesi ja mukavuutesi ovat meille tärkeitä. Siksi Automower® 430X Nera sisältää useita turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäyssensorit ja PIN-koodisuojauksen, varmistaen sekä käyttäjän että laitteen turvallisuuden. Lisäksi, voit helposti hallita ja seurata ruohonleikkurisi toimintaa Husqvarna Automower® Connect -sovelluksen avulla, olitpa sitten kotona tai matkoilla. Tämä mahdollistaa aikataulujen asettamisen, leikkuualueiden muokkaamisen ja jopa ruohonleikkurin sijainnin seurannan reaaliajassa.

Husqvarna Automower® 430X Nera on suunniteltu kestämään haastavia sääolosuhteita, ja sen kehittynyt sääsensoriteknologia varmistaa, että ruohonleikkuri toimii optimaalisesti vaihtelevissa sääoloissa. Ei enää huolta ruohon leikkaamisesta sateella – tämä robottiruohonleikkuri hoitaa työn puolestasi.

Ominaisuudet:

  • Hoitaa 3200 m² ruohoalan
  • Sääajastin
  • GPS-varkaussuoja
  • GPS -avusteinen navigointi
  • Zone control aim -tekniikka
  • Pakkasanturi
  • Sähköinen leikkuukorkeuden säätö
  • Automower Access
  • Helppo puhdistaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Husqvarna Automower 430X Nera robottiruohonleikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart