Toimitusehdot | Vuoksenautotarvike.fi

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.9.2021 alkaen.

Verkkokauppa

Vuoksen Ruuvi ja Autotarvike Oy
Torikatu 6, 55800 Imatra

toni.ramo@vuoksenautotarvike.fi
Puh. 050 360 2952

Y-tunnus: 0576570-7

Toimitusehdot tiivistettynä

 • Toimitus tapahtuu 2–3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Mikäli tuote on hetkellisesti loppu varastosta, otamme asiakkaaseen yhteyttä uuden toimitusajan sopimiseksi. Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden peruuttaa kaupan kyseessä olevan tuotteen osalta.
 • Verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Postin asiakaspalautusta varten ole yhteydessä meihin ja pyydä palautusta varten sopimusnumero. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja myös pakkaukseltaan myyntikunnossa. Tuotteita ei saa olla kiinnitetty paikoilleen eikä sähkölaitteita ja sähköosia saa olla kytketty kiinni. Täytä aina myös palautuslomake.
 • Ennen varaosan asennusta: Vastaanotettuasi tilauksen, vertaa mahdollisimman pian uutta osaa vanhaan. Tee vertailu viimeistään ennen asennusta. Mikäli havaitse uuden osan poikkeavan mitoiltaan vanhasta osasta, ei uutta osaa saa asentaa. Tarkista että olet vastaanottanut oikean osan (tuotenumero) ja ole yhteydessä tilauksen toimittaneeseen myymälään.
 • Mikäli on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee ostajan ilmoittaa asiasta viipymättä, ennen tuotteen käyttöönottoa/asennusta/kytkentää.
 • Emme vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi.

Yksityiskohtaiset toimitusehdot

 1. Asiointi
 2. Hinnat ja tiedot tuotteista
 3. Toimitusaika
 4. Toimitustavat
 5. Maksutavat
 6. Palautusoikeus ja tuotevaihdot
 7. Reklamaatiot
 8. Vastuu
 9. Ylivoimainen este
 10. Immateriaalioikeudet
 11. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

1. Asiointi

Tilataksesi verkkokaupasta sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksi. Rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua verkkokauppaan suoraan omilla tunnuksillaan. Kirjautuminen nopeuttaa asiointiasi verkkokaupassa ja lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus saada erityisiä etuja ja tarjouksia sähköpostiisi. Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme (kts. tietosuojaseloste). Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

2. Hinnat ja tiedot tuotteista

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (esimerkiksi kampanjatuotteet).

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauksen yhteydessä sekä vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat ja toimitusmaksut sisältävät arvonlisäveron.

Palvelussa saattaa olla linkkejä valmistajan tai tuottajan sivuille. Emme vastaa näiden sivustojen tai niiden sisältämien tietojen oikeellisuudesta.

Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim. 10,00 euron hintaisen tuotteen hinnaksi on ilmoitettu 1,00 euroa).

3. Toimitusaika

Toimitamme koko Suomen alueelle.

Tuotteidemme toimitusaika on 0-3 arkipäivää, voit halutessasi tiedustella tarkempaa toimitusaika-arviota ottamalla yhteyttä meihin.

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Tavoitteenamme on olla asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimituksen kestävän normaalia pidempään.

4. Toimitustavat

 • Nouto myymälästä
 • Nouto postista (Economy).
 • Nouto pakettiautomaatista (SmartPost). Jos tilausta ei ole mahdollista paketin ulkomittojen vuoksi toimittaa pakettiautomaatti, toimitetaan se noudettavaksi lähimpään postiin (Itella Economy).
 • Kotiinkuljetus (Express Flex). Vastaanottajaan otetaan aina etukäteen yhteyttä toimitusajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden yhteydenottoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Palveluun kuuluu yksi toimitusyritys. Tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen. Toimitukset ovat arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21:een asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14:sta mennessä. Tilauksen toimitusosoitetta tai toimitustapaa ei ole mahdollista muuttaa jälkikäteen.
 • DB Schenker -kotiinkuljetus suurille tuotteille (Katso ohje vastaanottajalle)

Toimitustapojen voimassaolevat hinnat näet verkkokaupan kassavaiheessa ennen tilauksen tekoa.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilausta noudettaessa (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti).

Verkkokaupan vastuu tilauksesta ja toimituksesta kestää toimituksen luovutushetkeen saakka.

5. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki, ja S-pankki.
Luottokortit: Visa ja MasterCard.
Klarna lasku, erämaksu ja Klarna tili
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna AB (Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi, yritystunnus: 556737-0431) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Klarna lasku ja erämaksu ehtoihin sekä Klarnan yleisiin luottosopimusehtoihin pääset tutustumaan tästä.

Klarna lähettää lasku-, erä- tai tilimaksua varten tarvittavat tiedot sähköpostitse asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, kun tuotteet lähetetään.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä koskien maksutapoja, vieraile Klarnan asiakaspalvelun sivuilla.

6. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja myös pakkaukseltaan myyntikunnossa. Tuotteita ei saa olla kiinnitetty paikoilleen eikä sähkölaitteita ja sähköosia saa olla kytketty kiinni.

Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä, asentamisesta tai vahingoista (meistä johtumattomista syistä), pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta tai oikeuden asianmukaiseen korvaukseen.

Sama palautusoikeus koskee viallisia tuotteita tai muuten virheellisiä toimituksia. Palautuskuluja ei tällöin peritä ja uuden/oikean tuotteen lähetys sisältyy alkuperäisten toimituskulujen hintaan.

Pyydämme palautusilmoituksessanne ystävällisesti mainitsemaan seuraavat seikat (palautuslomakkeessa):

Palautuksen syyn (mikäli viallinen tai väärä tuote)
Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
Haluatteko:
a) palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille
b) tilalle oikean/uuden tuotteen

Verkkokaupasta ostetun tuotteen voi palauttaa suoraan myymälään tai Postin asiakaspalautuksena. Pyydämme palauttamaan tilauksen täytetyn palautuslomakkeen kera ja alkuperäisessä pakkauksessa, käyttäen alkuperäisiä pakkausmateriaaleja tai muutoin hyvin pakattuna. Viedessäsi palautusta Postiin, pyydäthän palautuksestasi kuitin katoamisen varalta. Säästä palautustositetta siihen saakka kunnes olemme hyvittäneet mahdollisen maksunpalautuksen tilillesi.

7. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

8. Vastuu

Tuotteista vastaa myyjä, Vuoksen Ruuvi ja Autotarvike Oy, 0576570-7

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan.

Vastuumme yritysasiakkaitamme kohtaan rajoittuu virheellisten, viivästyneiden tai puuttuneiden tuotteiden hinnan palauttamiseen. Emme vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista.

9. Ylivoimainen este

Vuoksen Ruuvi ja Autotarvike Oy verkkokauppa ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure).

Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

10. Immateriaalioikeudet

Verkkokaupassa esitettyjä tietoja, ja erityisesti koko tietokantaa, ei saa kopioida. Tietojen tai koko tietokannan kopiointi ja välittäminen edelleen ja/tai näiden toimintojen antaminen kolmansien osapuolten tehtäväksi on kielletty ilman verkkokaupan suostumusta. Kiellon rikkominen katsotaan tekijänoikeusloukkaukseksi, ja siitä voidaan asettaa syytteeseen.

11. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti Lappeenrannan käräjäoikeudessa.

Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi

Ostoskori