Husqvarna Automower 435X AWD -robottiruohonleikkuri

Husqvarna Automower 435X AWD robottiruohonleikkuri

5499,00 

Koe vallankumouksellinen tapa pitää nurmikkosi täydellisessä kunnossa Husqvarna Automower 435X AWD -robottiruohonleikkurin avulla. Tämä edistyksellinen laite on suunniteltu helpottamaan elämääsi, tarjoten vaivattoman ja älykkään ratkaisun nurmikonhoitoon. Sen ainutlaatuinen nelivetotekniikka varmistaa, että se selviytyy vaivatta jopa kaikkein vaativimmista maastoista ja kaltevuuksista, jopa 70 %:n nousuilla.

Automower 435X AWD on varustettu GPS-navigoinnilla ja älykkäällä karttatunnistuksella, mikä tarkoittaa, että se mukautuu tarkasti nurmikkosi muotoihin ja esteisiin, optimoiden leikkuureittinsä tehokkuuden ja täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi. Lisäksi sen säänkestävyys varmistaa, että se toimii luotettavasti sääolosuhteista riippumatta, satoi tai paistoi.

Investoimalla Husqvarna Automower 435X AWD -robottiruohonleikkuriin valitset ympäristöystävällisen, energiaa säästävän ja ennen kaikkea aikaa säästävän ratkaisun nurmikonhoitoon. Se ei ainoastaan vapauta sinua raskaasta leikkuutyöstä, vaan myös varmistaa, että nurmikkosi näyttää virheettömältä päivästä toiseen. Hanki omasi nyt ja koe tulevaisuuden nurmikonhoito jo tänään.

Tutustu myös robottiruohonleikkurien talvisäilytyspalveluun!

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 967 85 33-21 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Husqvarna Automower 435X AWD integroituu saumattomasti Husqvarna Automower Connect -sovelluksen kanssa, tarjoten sinulle täyden hallinnan leikkurin toimintaan missä tahansa ja milloin tahansa. Voit seurata leikkurisi sijaintia reaaliajassa, asettaa leikkuuaikoja ja jopa saada ilmoituksia suoraan älypuhelimeesi. Tämä tarkoittaa, että voit rentoutua ja nauttia täydellisestä nurmikostasi ilman vaivaa.

Turvallisuus on myös huippuluokkaa; leikkurissa on useita turvaominaisuuksia, kuten törmäyssensorit, nosto- ja kallistussensorit, jotka pysäyttävät terät välittömästi, jos leikkuri nousee maasta tai kaatuu.

Tämä robottiruohonleikkuri ei vain tee nurmikonhoitotöistä vaivattomia, vaan myös äärimmäisen hiljaisella toiminnallaan varmistaa, ettei se häiritse sinua tai naapureitasi. Sen ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen leikkuutuloksen jättäen jälkeensä terveen ja tiheän nurmikon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Husqvarna Automower 435X AWD robottiruohonleikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart