Pienkonehuollot | Vuoksenautotarvike.fi

Pienkonehuollot merkistä riippumatta

pienkonehuollot

Huoltopalvelu – moottorisahat, ruohonleikkurit ja muut pienkoneet

Varmista pienkoneidesi tehokas, turvallinen ja pitkäikäinen toiminta huollattamalla ne säännöllisesti. Me Vuoksen Ruuvi ja Autotarvike Oy:n pienkonehuollossa Imatralla huollamme kaikkien merkkien pienkoneita lumilingoista, mönkijöistä ja ruohonleikkureista aina moottorisahoihin ja trimmereihin asti.

Olemme erikoistuneet Husqvarna- ja Stihl-pienkoneiden, kuten moottorisahojen ja ruohonleikkureiden huoltoon, mutta teemme ammattitaidolla pienkonehuollot kaikkiin muihinkin merkkeihin. 

Ammattitaidolla toteutetun huollon ansiosta pienkoneen toimintakyky säilyy huomattavasti pidempään, eikä konetta tarvitse vaihtaa joka vuosi uuteen. Kauttamme saat myös Atlas Copco -teollisuuskompressoreiden huollot. 

Varaa aika pienkonehuoltoon hyvissä ajoin ennen sesongin alkua, niin saat moottorisahasi, ruohonleikkurisi, lumilinkosi ja muut pienkoneesi ajoissa toimintavalmiuteen! 

Vuoksen_Autotarvike_Husqvarna

Robottiruohonleikkurin talvisäilytyspalvelu

Säännöllinen huolto pidentää jokaisen pienkoneen käyttöikää. Oikea säilytys ja huolto ehkäisee myös yllättävien kustannusten syntymistä.

Tarjoamme robottileikkurillesi talvisäilytyspalvelun alueella: Imatra, Lappeenrantra, Puumala, Joutseno, Ruokolahti ja Rautjärvi. Palveluun kuuluu leikkurin nouto syksyllä ja palautus sovittuun aikaan keväällä, sekä:

  • leikkurin puhdistus
  • terien vaihto
  • uusin ohjelmistopäivitys
  • järjestelmän tarkistus
  • akkujen lataus 

Mikäli leikkurissa havaitaan kuluneita osia tai muuta korjattavaa, sovitaan asiakkaan kanssa vaihdetaanko em. osat. Lisätyöt ja- osat veloitetaan erikseen. Käytämme ainoastaan alkuperäisiä osia. 

Vuoksen Autotarvike robottihotelli
Shopping Cart