Husqvarna Automower Aspire R4 | Vuoksenautotarvike.fi

Husqvarna Automower Aspire r4 robottiruohonleikkuri

949,00 

Tutustu viimeisimpään innovaatioon älykkäässä nurmikonhoidossa: Husqvarna Automower® Aspire R4. Tämä edistyksellinen robottiruohonleikkuri on suunniteltu tarjoamaan sinulle vaivatonta ja tehokasta nurmikonhoitoa, jotta voit nauttia täydellisestä nurmikosta ilman vaivaa. Olipa nurmikkosi pieni tai suuri, Automower® Aspire R4 hoitaa leikkuutyön puolestasi, jättäen sinulle enemmän aikaa nauttia vapaa-ajasta.

Automower® Aspire R4 on varustettu useilla huipputeknologisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä älykkään valinnan jokaiselle nurmikon omistajalle. Sen ainutlaatuinen GPS-navigointijärjestelmä varmistaa, että koko nurmikko tulee tasaisesti leikatuksi, ja sen kehittynyt algoritmi optimoi leikkuupolun tehokkuuden ja ajansäästön maksimoimiseksi. Voit unohtaa manuaalisen leikkuun ja antaa Aspire R4:n hoitaa työn puolestasi, sillä se sopeutuu automaattisesti nurmikon kasvunopeuteen ja -tiheyteen.

Valitsemalla Husqvarna Automower® Aspire R4:n investoit nurmikkosi tulevaisuuteen. Nauti vihreämmästä, terveemmästä nurmikosta ja vapaudesta, jonka tämä älykäs robottiruohonleikkuri tarjoaa. Liity tuhansien tyytyväisten käyttäjien joukkoon, jotka ovat jo kokeneet uuden aikakauden nurmikonhoidossa. Automower® Aspire R4 – tulevaisuus on täällä, ja se on vihreämpi kuin koskaan.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9705685-21 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Husqvarna on sitoutunut turvallisuuteen ja suorituskykyyn, mikä näkyy Aspire R4:n suunnittelussa. Sen varkaussuojauksen ansiosta voit olla varma, että laitteesi on turvassa, kun taas törmäyssensorit suojaavat ruohonleikkuria ja ympäristöäsi vahingoilta. Leikkurin hiljainen toiminta mahdollistaa sen käytön milloin tahansa, päivällä tai yöllä, häiritsemättä sinua tai naapureitasi.

Automower® Aspire R4 on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää. Sen älykäs sovellusyhteys mahdollistaa laitteen hallinnan suoraan älypuhelimestasi, olitpa sitten kotona tai matkoilla. Voit asettaa leikkuuaikatauluja, seurata leikkurin sijaintia ja jopa päivittää laitteen ohjelmiston etäyhteyden kautta.

Tämän robottiruohonleikkurin säänkestävä rakenne takaa luotettavan suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa. Ei enää huolia sateesta tai kovasta auringonpaisteesta – Aspire R4 jatkaa työskentelyä varmistaen, että nurmikkosi näyttää aina parhaalta.

Ominaisuudet:

  • Leikkuuala 400 m²
  • Työalan maks. kallistus 25%
  • Sääajastin
  • Pakkasanturi
  • Automower Connect
  • Helppo puhdistaa  (vesiletku)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Husqvarna Automower Aspire r4 robottiruohonleikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart