MTD optima ME 66 lumilinko | Vuoksenautotarvike.fi

MTD optima me 66 lumilinko

1690,00 

Kaksivaihelinko, jossa yhdistyvät tehokkuus ja mukavuus. Soveltuu mainiosti pienten ja keskisuurien omakotipihojen hoitoon.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 31AY5FS3678&MTD Osasto: Avainsana tuotteelle

Tekniset tiedot:
Moottori MTD Thorx 80 talvimoottori 277 ccm Teho 5,4 kW / 3600 kierr. min. Sähköstartti (230V) Työleveys 66 cm Syöttöaukon korkeus 53 cm Vaihteet eteen 6 Vaihteet taakse 2 Pyöräveto Ulosheiton sivuttaissäätö 200 astetta, Heittosuunnan korkeussäätö kaukosäätö Työvalo Polttoainesäiliö 4,7 l Paino 100 kg

Ominaisuudet:
Easy-Turn- ohjausjärjestelmän avulla lingon ohjattavuus on sujuvaa ja työn tekeminen nopeaa. Kytkinlukko helpottaa lingon käsittelyä. Vaihteensiirto toimii helposti ohjauspaneelista. Lumen heittosuuntaa voit säätää todella helposti ja vaivattomasti. Säädettävät liukujalakset parantavat ohjattavuutta ja estävät ajoalustan vaurioita. Katkaisupultit parantavat käyttöturvallisuutta ja suojaavat laitetta vaurioilta. MTD:n kaksivaihelingoissa on Xtreme- ruuvimurskain, jonka hammastettu reuna hienontaa paakkuuntuneen lumen ja jään ennen linkoamista. Ruuvissa on varmuussokka jokaiselle siivekkeelle erikseen. Varmuussokan katketessa pysähtyy vain kyseisen ruuvin siiveke.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MTD optima me 66 lumilinko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart