Husqvarna Automower 430X -robottileikkuri | Vuoksenautotarvike.fi
ALE

Husqvarna Automower 430X -robottiruohonleikkuri

2900,00 

Tulevaisuuden nurmikonhoitoa jo tänään! Valitse Husqvarna Automower® 430X-robottiruohonleikkuri, jonka on valmistanut maailman johtava robottileikkureiden valmistaja. Tämä älykäs laite on suunniteltu suoriutumaan haastavimmistakin pihoista, joissa on kapeita väyliä, esteitä, istutuksia ja jopa 45% kaltevuuden rinteitä. GPS-avusteinen navigointi ja lukuisat muut ominaisuudet, kuten Automower® Connect, takaavat nurmikon älykkään hoidon ja pitävät sen vihreänä, terveenä ja siistinä.

Automower® 430X on varustettu innovatiivisella GPS-avusteisella navigoinnilla, joka luo puutarhastasi kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin perusteella. Tämä tarkoittaa, että Automower® tunnistaa, missä se on jo leikannut ja säätää liikerataansa sen mukaan, varmistaen nurmikon optimaalisen leikkaamisen joka puolelta sekä erinomaisen leikkuutuloksen.

Lisäksi tämä robottiruohonleikkuri tunnistaa automaattisesti kapeat käytävät ja kulkee myös todella ahtaista paikoista, vaihdellen reittiään käytävien läpi kulkiessaan. Tämän ansiosta nurmikkoon ei jää ikäviä uria, vaan tuloksena on tasainen ja kaunis leikkuujälki.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 967 62 25-21 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Erinomainen liitettävyys on yksi Automower® 430X:n huippuominaisuuksista. Se on yhteensopiva Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Voit antaa leikkurille äänikomentoja älykaiuttimen kautta. Tämä mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin älypuhelimesta Automower® Connect -sovelluksen avulla, olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa.

Turvallisuusominaisuudet, kuten GPS-varkaussuojaus ja GeoFence, vähentävät varkausriskiä ja pitävät sinut aina ajan tasalla leikkurisi sijainnista. Lisäksi viisi etäkäynnistyspistettä mahdollistavat nurmikon tasaisen leikkaamisen kaikilta alueilta, ja sähköinen leikkuukorkeuden säätö helpottaa halutun leikkuukorkeuden valintaa.

Husqvarna Automower® 430X ei ole vain robottiruohonleikkuri; se on älykäs puutarhanhoitaja, joka huolehtii nurmikostasi vaivattomasti. Yli 20 vuoden kehitystyön tulos tarjoaa luotettavuutta, laatua ja täydellisen leikkuutuloksen minimaalisella käyttäjän avustuksella. Kun haluat nurmikostasi mattomaisen tuuhean ja terveen vihreän, Automower® 430X on paras valinta. Ota askel kohti huoletonta ja vihreää tulevaisuutta – anna Husqvarna Automower® 430X:n mullistaa nurmikonhoitosi.

Ominaisuudet:

  • Gps-navigointi
  • Sähköinen leikkuukorkeuden säätö
  • Sääajastin
  • Automower connect sovellus
  • Kaksi hakukaapelia
Paino 23,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Husqvarna Automower 430X -robottiruohonleikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart