Husqvarna Automower 450X robottileikkuri | Vuoksenautotarvike.fi
Ale!

Husqvarna Automower 450X robottiruohonleikkuri

3950,00 

Husqvarna Automower® 450X on suunniteltu ylittämään odotuksesi tarjoamalla ennennäkemättömän vaivattoman ja tehokkaan tavan pitää suuret, jopa 5000 m² nurmialueet täydellisessä kunnossa. GPS-avusteinen navigointi, älykäs esteiden etätunnistus ja lukuisat muut edistykselliset ominaisuudet tekevät Husqvarna Automower® 450X:stä enemmän kuin pelkän ruohonleikkurin; se on älykäs nurmikonhoitoratkaisu, joka pitää nurmikkosi vihreänä, terveenä ja siistinä vaivattomasti.

Automower® 450X selviytyy suurista ja vaativista nurmikoista leikiten. Sen kyky navigoida kapeissa kohdissa, esteissä, haastavassa maastossa sekä jopa 45 % kaltevissa rinteissä on vertaansa vailla. Leikkurin Ultrasonic-tekniikkaa hyödyntävä esteiden etätunnistus varmistaa, että se hidastaa vauhtia ja väistää esteitä ennaltaehkäisevästi, mahdollistaen nopeamman leikkuun suuremmilla alueilla.

Saatavuus: Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9676226-21 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Yli 20 vuoden kehitystyön tuloksena Husqvarna Automower® 450X edustaa robottiruohonleikkuun huippua. Leikkurin satunnaisen liikeradan ansiosta nurmikostasi tulee kaunis ja mattomainen, kun terävät terät leikkaavat nurmikon hellävaraisesti kaikista suunnista. Tämä edistää nurmikon vahvaa kasvua ja estää sammaleen muodostumisen.

Automower® Connect -sovelluksen avulla hallitset leikkuria älypuhelimestasi käsin, missä tahansa oletkin. Sovellus mahdollistaa käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjen lähettämisen, asetusten tarkistamisen ja säätämisen sekä hälytysten vastaanottamisen. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia reaaliaikaisesti.

Automower® 450X on suunniteltu toimimaan äärimmäisen hiljaisesti, kiitos sen Ultra-silent-pyöränmoottorien, jotka takaavat pehmeän ja lähes äänettömän ajon. Voit siis antaa leikkurisi työskennellä kellon ympäri häiritsemättä itseäsi tai naapureitasi. Energiatehokkaat LED-ajovalot parantavat näkyvyyttä ja hallittavuutta myös pimeässä, samalla kun valot ilmaisevat häiriötilan vilkkumalla.

Husqvarna Automower® 450X on paljon enemmän kuin vain robottiruohonleikkuri. Se on älykäs puutarhanhoitaja, joka varmistaa, että nurmikkosi on aina virheettömässä kunnossa. Investoimalla tähän huippumalliin saat mielenrauhan ja vapauden nauttia täydellisestä nurmikosta ilman vaivannäköä. Koe nurmikonhoidon tulevaisuus jo tänään Husqvarna Automower® 450X:llä.

Ominaisuudet:

  • 5000m²
  • Sääajastin
  • Sähköinen leikkuukorkeudensäätö
  • Gps-navigointi
  • Automower Connect- sovellus
  • Esteiden etätunnistus
Paino 25 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Husqvarna Automower 450X robottiruohonleikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart